Vendégkönyv

 

„Régebben a rendelőnk falait modern képek, akvarellek díszítették. Felújítási munkák után, számunkra egy teljesen újszerű belsőépítészeti terv megvalósulása során a falakra természetben készült fotók kerültek,különlegesen megvilágított képek és óriás poszterek formájában. A nikaa photograpy által készített természet szépségét közelről megmutató képek sok páciens elmondása ill.a rendelő dolgozói szerint megnyugtató hatásúak, szívet, lelket megérintik és egyszerűen jó kedvet teremtenek.”

dr Unger Fogászati Rendelő

Szinte mindenki ismeri azt az érzést, mikor fogorvoshoz kell mennie.Tudjuk, van ennél kellemesebb érzésünk is. Fogorvosként tisztában vagyok a páciensek kezdeti félelmével, aggodalmaival, fájdalomtól való rettegésétől. Mivel rendelőnk megújítását már régóta terveztük, ezért valami különleges megoldást kerestünk a dekorációra. Mióta ismerem a nikaa photography képeit, fel sem merült a kérdés, hogy ne velük készíttessem el a fotót/fotókat. Választásunk során szempont volt az, hogy a kép nyugalmat árasszon, valamiképpen elterelje a figyelmet, a “rideg” rendelők megszokott hangulatát elűzze, oldja. Célunkat elértük, álmaink valóra váltak, a kép elérte hatását. A fehér cseresznyevirág finomságot, nyugalmat, békét áraszt. Tökéletes harmóniában van a rendelő hangulatával. Pácienseink és a hozzánk betérők is dicsérik az új összképet, melyért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Hajnának és Hannának! További sikeres,szép munkát kívánunk!

Dr.Dézsenyi Éva fogszakorvos

„A lakás lelke a dekoráció. Hiába veszed meg a legjobb ágyat, komódot, vagy asztalt, ha nem teszel rá a szívednek és a lakásod stílusának megfelelő dekorációt, élettelenek maradnak a terek.
Lakberendezőként is, de home stagerként még inkább nagy hangsúlyt fektetek a kiegészítőkre. Imádom őket, mert tőlük lesz lelke a lakásnak, a textilektől, dekorációs tárgyaktól, képektől érezzük majd úgy, hogy jó belépni egy adott térbe, tőlük lesz hangulata egy-egy lakásnak.
A térben a legnagyobb felület, ami dekorációért kiált, maga a FAL. Kezdő fotósként szívügyem a jó fotó, és az ebből készült csodás képek, vagy poszterek a falakon. Mikor találkoztam a Nikaa Nhotography képeivel, máris beindult a fantáziám. Készítettem pár látványtervet, hogy más is láthassa, milyen csodásan mutat egy-egy fotójuk a falakon. Hajna és Hanna csodás képeivel bátran dekorálhatod lakásod vagy munkahelyed falait, mert a gyönyörű, művészi fotográfiáik élettel töltik meg a tereket. Válogass a színes, varázslatos fotográfiák között. Dobd fel nappalidat, hálószobádat, étkeződet, munkahelyed helyiségeit egy-egy Nikaa Photography képpel.Én szívből ajánlom, mert számomra az ilyen tárgyaktól lesz a lakásból – OTTHON! „

Kis-Németh Marcsi, home stager, lakberedenző
Profithozó Otthonszépítés